ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Dýně, jóga i drakiáda? Říjen jsme měli pestrý

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - O čem je tento pravidelný přehled toho, co se dělo v uplynulém měsíci u nás ve školce na Skalce? Jako vždy o radosti a spokojenosti dětí :)

    

  

# Úterý 7/11 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Čapková Eva, foto kolektiv učitelek MŠ Skalka

I měsíc říjen byl plný zážitků. Na začátku měsíce jsme navštívili Dřípatku, kde jsme si mohli vyzkoušet, jak se dělá papír. V tom samém týdnu jsme navštívili tradičně místní knihovnu. Krom toho si děti z třetí třídy udělaly s paní učitelkou Hrátky s dýněmi, které následně zdobí vchod u naší školky. Dýně se dětem opravdu moc povedly.

Čtvrtá třída si povídala o zvířátkách v lese. Přišel je navštívit i pan myslivec, který jim pověděl o své práci, a řekl jim, co patří do myslivecké výbavy. Bude se někdo chtít stát myslivcem? Také pekly s paní učitelkou Leou koblížky a s paní učitelkou Luckou si znázornili podzimní slunce pomocí ovoce a zeleniny, která se na podzim sklízí.

Také jsme si zacvičili jógu s pejskem. Cvičení děti opravdu moc bavilo. Dále nás čekala akce pro rodiče a děti Drakiáda, aneb není drak jako drak. Z počátku to vypadalo, že nám počasí nebude přát. Sice bylo zataženo, ale naštěstí nám nepršelo a foukal vítr. Takže na konci akce mohli draky vypustit.

Dále páťáci a třeťáti uzavřeli řádění na Skalce Strašidelným dopolednem. Dopoledne probíhaly různé soutěže a samozřejmě nechyběl ani strašidelný tanec. Není nad radost a spokojenost dětí.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky