ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Besídky ke Dni matek byly v Paraplíčku o radosti

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - V příjemné atmosféře květnových dnů se prostory naší prachatické Mateřské školy Paraplíčka naplnily radostí, smíchem a dojetím.

# Sobota 25/5 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Marika Šmajclová a Martina Lišková – MŠ Paraplíčko

Jednotlivé třídy – druhá, třetí a čtvrtá – se rozhodly, že svým maminkám k jejich svátku připraví nezapomenutelný zážitek – besídku ke Dni matek. Na programu bylo plno písniček, básniček, tanečků a překvapení, které si děti pečlivě nacvičovaly několik týdnů předem. Přípravy na besídku byly plné nadšení a radosti.

Děti s učitelkami společně vybíraly písničky a básničky, které by mohly jejich maminkám udělat radost. Každé dítě dostalo svůj úkol a s velkým nasazením se do něj pustilo. Děti předvedly své umění, a především vyjádřily svou lásku a vděčnost svým maminkám. Na závěr besídky děti předaly svým maminkám vlastnoručně vyrobené dárky. Maminky byly nadšené a dojaté zároveň.

Besídky ke Dni matek byly plné lásky, radosti a dojetí. Děti dokázaly, že i malé srdce může být plné velké lásky a že právě maminky jsou jejich největším pokladem. Tento den zůstane dlouho v paměti všech zúčastněných jako krásná oslava rodinné lásky a vzájemné úcty.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky