ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Den Dětí v Paraplíčku: Kouzelný svět pohádek

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Před několika dny se zahrada naší mateřské školy proměnila v pohádkovou říši plnou kouzelných bytostí, které přivítaly naše nejmenší na Dni dětí.

# Středa 12/6 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Marika Šmajclová a Martina Lišková, MŠ Paraplíčko

Středa 5. června byla věnována oblíbeným pohádkovým postavám, které se postaraly o to, aby na tvářích dětí zářily úsměvy a očička jim svítila radostí. Odpoledne začalo Tlapkovou patrolou, kde se děti proměnily v Marshalla, Chase a Skye a prověřily si své dovednosti a rychlost. Děti musely profrčet na kole a uhasit oheň hasičským přístrojem.

Další zastávka byla v říši Krtečka, který si pro děti připravil dobrodružnou stezku. Na třetím stanovišti čerti přivítali děti. Děti zde musely prokázat svou odvahu a šikovnost v hodu na cíl a překonávání čertovské překážkové dráhy. Posledním stanovištěm byla tajuplná vodní říše, kde vládl moudrý Hastrman. Zde děti čekaly úkoly spojené s vodou – přenášely vodu a lovily rybičky z rybníčku.

Po splnění všech úkolů na děti čekala sladká odměna, kterou pro nás připravil Kaufland Prachatice – každý malý hrdina si ji vyzvedl poté, co obdržel razítka od všech pohádkových bytostí. A protože po takovém dobrodružném dni vyhládne, bylo připraveno i opékání buřtů. Děti společně s rodiči si s nadšením opékaly své buřty nad ohněm. Odpoledne završila diskotéka pod širým nebem, kde si děti zatancovaly na své oblíbené písničky.

Díky pohádkovým postavám se dětem podařilo prožít nezapomenutelný den, na který budou dlouho vzpomínat. Děkujeme všem, kteří byli součástí tohoto úžasného dne s námi, a těšíme se na další společná dobrodružství!

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky