ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Nerudovka předávala vysvědčení a výuční listy

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Vimperská střední a základní škola přezdívaná Nerudovka připravila pro své nové absolventy slavnostní ceremoniál na radnici.

# Úterý 24/6 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Střední škola a Základní škola, Vimperk, Nerudova 267

Ve středu 19. června 2024 absolventi třetího ročníku učebních oborů Elektromechanik pro zařízení a přístroje, Opravář zemědělských strojů, Instalatér a Zedník převzali slavnostně své výuční listy a vysvědčení o závěrečné zkoušce.

Ceremoniál se odehrával v obřadní síni Městského úřadu Vimperk za přítomnosti paní starostky Ing. Jaroslavy Martanové, ředitele školy Ing. Petra Žuravského a třídních učitelů Ing. Karla Kindla a Ing. Jiřího Ondřicha. Za Oblastní kancelář JHK Prachatice se zúčastnila vedoucí a garant akce Kateřina Třísková.

Velkého úspěchu také dosáhli žáci, kteří navíc zakončili studium tříletého učebního oboru s vyznamenáním. Byli to žáci: Adrián Divácký, Oleksandr Vladimirov a Tomáš Vojta (všichni z oboru Elektromechanik pro zařízení a přístroje) a žák: Vítězslav Soukup (obor Instalatér).

Po předání vysvědčení o závěrečné zkoušce a výučních listů vyhlásila Kateřina Třísková vítěze soutěže Učeň roku 2024. Díky spolupráci Jihočeské hospodářské komory, Města Vimperk, Střední školy a Základní školy, Vimperk, Nerudova 267, byla tato cena udělena třem absolventům učebních oborů SŠ a ZŠ Vimperk.

Všichni níže uvedení žáci svými znalostmi a dovednostmi u závěrečných zkoušek prokázali, že si toto ocenění skutečně zaslouží.

První místo získal: Tomáš Vojta, obor Elektromechanik pro zařízení a přístroje

Druhé místo získal: Adrián Divácký, obor Elektromechanik pro zařízení a přístroje

Třetí místo získal: Vítězslav Soukup, obor Instalatér

Všem velice gratulujeme.  

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky