ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Mažoretky MINIMA na festivalu v Ázerbájdžánu

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Husineckým mažoretkám se poštěstilo účastnit se v úvodu prázdnin etnického festivalu Miliy Yaylak, který se konal v podhůří Baku.

# Pondělí 15/7 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Dana Kubíčková, Mažoretky Minima

Cílem festivalu, který se konal od 5. do 7. července, je rozvíjet a udržovat historii ve spolupráci s inovacemi. Součástí festivalového programu byla akce nazvaná Heritage of the Turkic World, která spojuje lidové a moderní choreografie z celého světa.

Na akci byl organizován i oddíl uměleckých sportů: – cheerleading – fitness – mažoretky – jumping group – cheer up. Za ČFMS se tohoto festivalu zúčastnily zástupci mažoretek z týmu MINIMA Husinec, MONA Náchod a ALL STARS TJ Sokol Turnov s prezidentkou asociace Martou Pavelkovou.

Zuzana Nedvědová a Marie Kukačková z týmu MINIMA Husinec se reprezentace mažoretkového sportu v daleké cizině zhostily velice dobře. Velice působivé bylo jejich flagové duo v programu zahajovacího večera na hudbu Bedřicha Smetany Vltava.

Navštívit Ázerbájdžán, poznat jinou kulturu, projít se po Baku a setkat se s jeho obyvateli byl pro všechny nezapomenutelný zážitek.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky