ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Porodnici prachatické nemocnice čeká uzavírka

Z REDAKČNÍHO @ - Gynekologicko-porodnického oddělení prachatické nemocnice čeká třítýdenní uzavírka kvůli plánované rekonstrukci porodních sálů.

# Čtvrtek 18/7 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Jakub Novotný, Nemocnice Prachatice

Stejně jako každé léto, i letos v prachatické nemocnici probíhá pravidelná letní údržba napříč odděleními. Jedna z největších akcí, které pro letošní léto chystáme, začne už 19. července. Jde o uzavírku porodnice, respektive gynekologicko-porodnického oddělení prachatické nemocnice. V nejbližších dnech pak začne plánovaný rekonstrukční zásah na porodních sálech, proto musíme na nezbytně nutnou dobu uzavřít gynekologicko-porodnické oddělení.
Poslední příjem rodiček tak proběhne v pátek 19. července v poledne.

První rodičky v již zrekonstruovaných porodních sálech budeme přijímat od 9. srpna, respektive od 22. hodiny večerní 8. srpna. Personál gynekologicko-porodnického oddělení bude v plánovaném období čerpat dovolenou. Nebudeme tak schopni ani technicky, ani personálně zabezpečit akutní porod či akutní chirurgický gynekologický zákrok.

Pacientky proto budeme směřovat do okolních nemocnic, které o této skutečnosti byly s dostatečným předstihem informovány. V omezeném rozsahu bude v provozu gynekologická ambulance pro akutní vyšetření. Ale jen ve vymezených ambulantních hodinách.
Více informací se pacientky dozvědí na webových stránkách nemocnice https://nempt.cz/provoz-gynekologicke-ambulance-behem-letnich-prazdnin/

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky