OD REDAKCE   OD ČTENÁŘŮ   /   INZERCE   REDAKCE   CENÍK
  
 

Hospic zastřešuje terasu a vypsal na to sbírku

Z REDAKČNÍHO @ - Prachatický hospic se obrací na veřejnost s žádostí o podporu svého nového projektu, který chce umožnit trávení posledních dní v kontaktu s přírodou.

# Čtvrtek 17/10 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Eva Jungvirtová, Hospic sv. Jana N. Neumanna

V areálu hospice sv. Jana Neumanna začaly práce na stavbě venkovní zastřešené terasy pro pacienty hospice. Vedení hospice chce v parku vybudovat místo, které poskytne útěchu těm, kdo chtějí trávit své poslední dny v objetí přírody, na čerstvém vzduchu, daleko od pocitu nemocničních stěn.

Tento prostor má celoročně sloužit nevyléčitelně nemocným, jejich blízkým, kteří s nimi chtějí být až do konce, ale i těm, kteří potřebují klidný kout například k zapálení cigarety. To je totiž v hospici povoleno. Představte si, že i na konci života, upoutáni na lůžko, můžete stále ještě pozorovat slunce, cítit vítr ve tváři nebo slyšet zpěv ptáků.

Aby se tento sen stal realitou, potřebuje hospic i pomoc veřejnosti. Každá darovaná částka na stavbu, každé sdílení, každý zájem o tuto sbírku nás přiblíží k cíli. Prosíme, připojte se k hospici a pomozte vytvořit nový laskavý prostor pro terminálně nemocné pacienty. Číslo účtu: 171157619 / 0600 | VS: 1610 | Poznámka: kontaktní údaj pro vystavení potvrzení o daru

Hospic sv. Jana N. Neumanna děkuje všem příznivcům
Eva Jungvirtová, Hospic sv. Jana N. Neumanna

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky