ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Prachatické porodní sály prošly rekonstrukcí

Z REDAKČNÍHO @ - Prachatická nemocnice po třech týdnech opět otevírá porodní sály svého gynekologicko-porodnického oddělení. Mají za sebou větší rekonstrukci.

# Čtvrtek 8/8 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Jakub Novotný, marketing Nemocnice Prachatice

V pátek 19. července jsme kvůli rekonstrukci dočasně uzavřeli porodní sály na našem gynekologicko-porodnickém oddělení. Pracovníci údržby využili všechen možný čas k tomu, aby práce byly dokončeny včas, a aby personál naší porodnice mohl přijmout první rodičky už před půlnocí z čtvrtka 8. srpna na pátek.

Jedna z největších rekonstrukčních akcí letošního roku se rychle blíží ke zdárnému konci. Pracovníci údržby už ve středu předali zrekonstruované sály dalšímu týmu, který na své místo umístí potřebné vybavení, po nich přijde na řadu úklidový tým a po pečlivém připravení pracoviště na první rodičky bude doplněn všechen nutný lékařský materiál.

Pak už nic nebude bránit tomu, aby v nově zrekonstruovaných porodních sálech mohlo na svět přijít první miminko. Personál gynekologicko-porodnického oddělení bude rodičky přijímat od 22 h ve čtvrtek 8. srpna.

Co vše jsme na sálech rekonstruovali? Na první pohled je vidět, že byly strženy staré obkladačky ze zdí, udělaly se nové vnitřní omítky a výmalba. Strhli jsme staré podlahové povrchy, podlahy se kompletně zbrousily, srovnaly a na ně jsme položili nové povrchy. Staré radiátory jsme nahradili novými. Na porodních sálech je také nový nábytek a nová světla.

Co vidět není je kompletně nová vodoinstalace v celém křídle porodních sálů. I nadále přitom pokračuje prázdninový provoz gynekologické ambulance. Více informací se pacientky dozvědí na webových stránkách nemocnice (https://nempt.cz/provoz-gynekologicke-ambulance-behem-letnich-prazdnin/).

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky