ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Platinové ocenění pro mladou saxofonistku

ZPRÁVA Z REDAKČNÍHO @ - Žákyně Základní umělecké školy Volary Erika Pavlíková získala platinovou cenu na prestižní mezinárodní hudební soutěži.

# Středa 14/8 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Základní umělecká škola Volary

Uspěla na soutěži Global International Music Competition 2024. S fantastickým hodnocením 96 ze 100 bodů se Erika umístila jako jedna z nejlepších účinkujících v této soutěži. Cílem The Global International Music Competition je podporovat uměleckou výjimečnost a kreativitu mezi hudebníky po celém světě.

Tato inovativní online soutěž poskytuje unikátní platformu pro muzikanty, aby předvedli svůj talent ve dvou hlavních kategoriích - koncertní, která je určena pro hru na různé nástroje, a kategorii všestrannou, kam spadá například skladba nebo hudební produkce.

Třináctiletá Erika Pavlíková předvedla své dovednosti ve hře na saxofon v kategorii koncertní. Předmětem hodnocení byla zaslaná videonahrávka jejího vystoupení z uplynulého roku. Výběr repertoáru byl libovolný, avšak hra zpaměti byla podmínkou.

Ocenění se dostalo i její učitelce, Kateřině Pavlíkové, za oddanost hudebnímu vzdělávání a mimořádný úspěch studentů v hudební interpretaci.

  

                      

  

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky