Zprávy Krimi Od čtenářů Kultura Foto Inzerce Názory FACEBOOK Redakce Reklama Odkazy | ||||||||||
|
||||||||||
PR: Srdce hotelu Sportalm v Mitterfirmiansreutu bije v kuchyni ŠUMAVA/BAVORSKÝ LES - 9. července 2019 - 8:44 - Prázdniny jsou na české straně Šumavy v plném proudu. Patří k nim výlety za poznáním, pobyt na čerstvém vzduchu, spousta nových zážitků, na které budeme celý rok vzpomínat. Takovým se jistě stane návštěva tříhvězdičkového Landhotelu Sportalm v nedalekém bavorském Mitterfirmiansreutu, jen pět kilometrů od hraničního přechodu Strážný. V hotelu přátelském k rodinám i čtyřnohým mazlíčkům, tu na vás vedle perfektního vybavení čeká moderní bavorská kuchyně ve zdejší Restauraci U staré školy. Až ji ochutnáte, možná si v hotelu zřídíte hlavní stan, buď po čas dovolené nebo pro své pošumavské víkendové výlety. Jako to udělali už před vámi mnozí spokojení čeští hosté. Příležitostí k návštěvě hotelu Sportalm a jeho uznávané restaurace se nabízí celá řada. Stačí se držet zdejšího unikátního týdenního kulinářsko - společenského kalendáře. Například každý týden vždy ve čtvrtek v podvečer se tu pořádá grillovací párty v režii šéfkuchaře Bena. V jeho království si vyberete lákavé masíčko i zeleninu a on je před vašima očima perfektně ugrilluje. Talíř s dobrotami si odnesete dovnitř do jídelny, maso doplníte podle chuti ze široké nabídky salátového bufetu, a pohodlně se usadíte v příjemném prostředí k bytelnému dřevěnému stolu. A hned první vychlazené večerní pivo je v ceně. Tento postup můžete na zdejší grillovací párty opakovat kolikrát budete chtít a vyzkoušet tak další a další dobroty. To oceňují i čeští návštěvníci, kteří si pochvalují, že všechno probíhá hladce, beze spěchu, mezi vlídnými lidmi, v příjemném a čistém prostředí a v neposlední řadě za rozumnou cenu... Někdy se do grillovacího čtvrtka zdrží i středeční hosté. Každá středa v týdnu tu totiž patří takzvanému Dnu s přítelkyněmi. "Rádi připravíme pro vás, vaši přítelkyni nebo vaše kamarádky lehké kulinářské překvapení. A při včasné rezervaci dostanete všichni koktejl zdarma," vzkazují hostům šéfkuchař Benjamin se svým českým spolupracovníkem Davidem. A mohli bych pokračovat dál: Po středečním Dnu s přítelkyněmi a čtvrtečním barbeque se dál můžete nechat zlákat každý pátek na široký výběr pizz, v sobotu na nevšední Benovu burgrovou noc a v neděli na chutnou sváteční pečeni se salátovým bufetem. A nebudete litovat! "K našim důležitým zásadám patří trvale pohostinnost, přátelské prostředí a jednání. Hosté u nás relaxují a odpočívají. A netajíme se tím, že srdce našeho domu bije v kuchyni," zdůrazňuje s úsměvem ve tváři šéfová hotelu, sympatická Beate Hubig.
|
Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte +420 607 640 368 *** |
|